Acryl malerier på lærred

Velkommen!

 

Jeg maler hovedsageligt abstrakte, farverige billeder og finder inspiration i naturen, i musik og i oplevelser og erfaringer jeg har fået gennem livet.

Som musiker og komponist udgiver jeg elektronisk og ambient musik med bandet haiku. Musikken skaber billeder og rum og kommunikerer følelser. Malerierne er en anden måde at udtrykke sig og kommunikere på, som jeg synes supplerer musikken fint. Når jeg maler lytter jeg til megen forskellig musik – lige fra Bruckner til the National, electronica og nordisk jazz.

Jeg vil gerne lave billeder, som folk kan kigge på igen og igen og som giver betragteren en oplevelse. Hvis der er en filosofi bag mine billeder, er det den, som Dorthe Jørgensen beskriver i sin fremragende bog ”Skønhed – En engel gik forbi”. (Århus Universitetsforlag 2006)

Dorthe Jørgensen argumenterer for at skønhed er meget mere, end vi som regel tror. Skønhedserfaringer er ikke bare sanselige oplevelser af lækre former. De kan åbne verden på en måde, så vi fornemmer dimensioner, vi i almindelighed blot overser. Skønhedsfilosofien sætter vores forståelse af os selv og verden i perspektiv og giver stof til overvejelser over, om vi lever som vi har bedst af og tænker, som vi bedst kan.